"Laat Thuis"

Laat Thuis logo

"Laat thuis" is een dweilband. Hij bestaat uit tien enthousiaste leden van de vereniging.

De keuze van instrumenten is zodanig dat de juiste klanken geproduceerd worden die passen bij het type muziek. Het repertoire (een groot deel eigen arrangementen) omvat diverse stijlen, van pop tot de bekende smartlap of seizoensgebonden, b.v. kerstmuziek. Optredens worden verzorgd op bedrijfsfeesten, markten maar ook privé feestjes worden opgeluisterd door de blaaskapel.

De band is multi-inzetbaar en treedt op in nette verschijning met zowel binnen- als buitentenue. Het repertoire kan aangepast worden aan eigen stijl en smaak. De vergoeding voor de optredens is zeer redelijk, evenals de tijden van optreden; dit kan in het weekend overdag en/of 's avonds.

Voor meer informatie of voor boekingen is Dick 't Hooft onze contactpersoon. U kunt hem ook mobiel bereiken op nummer 06-30572466.