Voorspeelmiddag

Op zondag 12 november werd door de aanstormende talenten van Muziekvereniging Wilhelmina de Voorspeelmiddag gehouden. In een bomvol clubgebouw zorgden prachtige, feestelijke, bekende, maar ook ontroerende klanken voor bijzondere momenten. Onze leerlingen zorgden onder leiding van hun professionele docenten voor een warme zondagmiddag op deze herfstachtige dag.

Ook werd er op passende wijze afscheid genomen van docent Nico van Vliet die vele muzikanten van Wilhelmina vakkundig heeft opgeleid. Nico stopt met lesgeven, maar blijft gelukkig nog wel actief in het fanfareorkest. Nico bedankt voor je jarenlange bijdrage aan het muzikale niveau van de leerlingen van Wilhelmina!

De jeugdorkesten lieten luid en duidelijk van zich horen en tot slot werden er diploma’s uitgereikt aan drie blokfluiters: Noor, Ies en Lea, veel succes met jullie toekomstige muzikale vervolgopleiding.