In memoriam: Henk Nouwen

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van

HENK NOUWEN

Henk was 55 jaar een zeer actief lid van onze vereniging, waarvan 36 jaar als bestuurslid.

Wilhelmina was zijn vereniging. Met zijn inzet, humor en doorzettingszettingsvermogen was hij een voorbeeld voor jong en oud.

Samen met zijn vrouw Joke was hij niet weg te slaan uit ons muziekgebouw. Naast zijn partij op de grote trom bij de drumband en Laat Thuis was hij de haarlemmerolie binnen onze vereniging. Hij regelde o.a. de horeca, het oud papier, het beheer van het gebouw, de marathonbingo en de boutavond. Kortom: Henk was het gezicht van Wilhelmina.

We verliezen in hem een verenigingsman in hart en nieren, ook een man die het liefst op de achtergrond bleef. We zullen hem heel erg missen.

Wij wensen de familie heel veel sterkte toe de komende  tijd en hopen dat zij de kracht zullen vinden dit zware verlies te dragen.

Bestuur, leden, dirigenten en docenten van

Muziekvereniging Wilhelmina